Не изпускай невероятните оферти в Grabvam.com. Абонирай се за страхотни предложения!

Концерт на СкандаУ, част от Хайвера Tour 2019 - на 28 Септември в Арена Шумен

Фен си на СкандаУ и нямаш търпение да ги чуеш и на живо? Наслади се на грандиозно шоу с най-големите им хитове на сцената на Арена Шумен!

Концерт на СкандаУ на 28 Септември от 20:00ч в Арена Шумен:

Варианти на офертата:
Правостоящо място 15 лв Грабни
Седящо място в сектор C или D (7 - 11 ред) 10 лв вместо 15 лв Грабни
Седящо място в сектор Е2 (9 - 11 ред), сектор А (ред 7) или сектор F (ред 7) 15 лв Грабни
Седящо място в сектор А (4 - 6 ред) или сектор F (4 - 6 ред) 20 лв Грабни

Повече за концерта:

След като събраха повече от 14 хиляди свои фенове в най-голямата зала в страната, група СкандаУ събира Хайвера на среща през есента. Градовете Габрово, Шумен, Варна, Русе и Пловдив ще бъдат домакини на второто турне на групата.

СкандаУ Хайвера Tour ще стартира на 7 Септември от Зала Орловец в Габрово, а в същия месец, на 28 Септември, Арена Шумен ще бъде домакин на грандиозното шоу, което част от армията на СкандаУ вече видя в София. На 5 Октомври Дворецът на културата и спорта във Варна ще посрещне Тото, Лъчо, Светли Къслев и СкандаУ Бенд, а русенци ще се включат на 26 Октомври в Монбат Арена. 2 Ноември е последната дата от турнето, което ще приключи в Пловдив, в Зала Колодрум.

Заедно с Тото и Лъчо на сцената ще се качат и техните приятели Део, Лео, Играта и Мойсей, Toshey и Кристиана Асенова, Руди, Дули, Муден и Кукушев, Павел и Ицака, Чарли Танев, Атанас Колев, Зипо и Слаш, Пело Кръстев, Веси Бонева и Калоян Димитров-Балан.

Шоуто от Арена Армеец ще се повтори във всеки град от турнето. Рок аранжиментите, създадени от Светлин Къслев и СкандаУ Лайв Бенд, пак ще взривят "Replay", "Мафия", "НО", "Хайвера", "Арабия", "Кокаина", "Без да пие", "Чужди усмивки" и "Катран".

За последните две години момчетата бяха обявени два пъти за Група на годината на Годишните музикални награди на БГ радио и за Група на годината на Българските хип-хоп награди, а "Чужди усмивки" стана Песен на 2018г. The One Lifestyle Awards също отличи СкандаУ като Група на 2018г, а "Чужди усмивки" - като Балада на годината.

Напомняме, че лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация. Един придружител може да доведе до три деца. Декларацията може да изтеглите от тук.

Скрий текста

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 28 Септември 2019 (Събота).
  • Ваучерът се заменя за билет, като е необходимо да представите QR кода на ваучера на Билетната каса към НЧ "Добри Войников", в периода от 16 до 28 Септември, от 15:00 до 19:00ч.
  • Концертът на СкандаУ ще се състои на 28 Септември (Събота) от 20:00ч в Арена Шумен.
  • Деца до 8 ненавършени години влизат безплатно с придружител, грабнал ваучер за седящо място (придружителят и детето ползват едно място).
  • Лица, ненавършили 18г, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, като предоставят попълнена и подписана от него декларация. Един придружител може да доведе до три деца.
  • Декларацията може да изтеглите от http://www.skandau.com/wp-content/uploads/2019/06/declaration.pdf.
  • Всички други глобални условия на Grabvam.com
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от СкандаУ

За една година, СкандаУ, които сами продуцират музиката си, добавиха 9 нови песни към репертоара си, всяка една от тях доказала се като безпорен хит. "Без да пие", "Кокаина", "Чужди усмивки", "Хайвера", "Катран", "НО!", "Арабия", "Дръж са Либе", "Спомен от рана" ще са част от програмата, на СкандаУ Хайвера Tour 2019.

Повече информация за СкандаУ можете да откриете на адрес www.skandau.com или във Facebook.

Галерия

Офертата е осигурена от ДА ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ ООД, ЕИК: BG205586672, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 31.08.19 до 28.09.19.
Концерт на СкандаУ, част от Хайвера Tour 2019 - на 28 Септември
Цена: 10 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
15 ЛВ
Промо отстъпка:
33 %
Спестяваш:
5 ЛВ
194грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти
Присъедини се към нас във Facebook